0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Toimitusaika

 

 

Pyrimme toimittamaan tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa.

 

 

Toimitustavat

  • Schenker noutopistepaketti. Toimitetaan asiakkaan valitsemaan R-kioskiin

 

  • Posti kirje: Toimitetaan postiluukusta

 

 

 

Toimituskulut

 Yli 50€ ostoksista ei mene toimituskuluja. Muista todellisten kulujen mukaan.

 

 

 

Maksutavat

 

 

 Käytössä on kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksu painikkeet.

 

 Palvelun tarjoaa Verifone, mikä on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

 

Palautusoikeus

 

 

 

 Kiinatorin reilut pelisäännöt noudattavata kuluttajaviraston verkkokauppaohjeita. Kuluttaja-asiakkaana Teillä on 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus tilaamillenne tuotteille.
 Palauttaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Peruuttamisaikana asiakkaalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tuotteen liikkeestä. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

 Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota silloin yhteys asiakaspalveluun (arto.heinonen@kiinatori.fi)  mieluiten ennen kuin tavara on lähtenyt.

 Palautusoikeus ei koske yritysostoja.

 Peruutuksissa kauppasumma palautetaan asiakkaalle täysimääräisenä hänen pankkitililleen muutaman pankkipäivän kuluessa.

 Huom! Alusvaatteita ym. henkilökohtaisilla hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta, johtuen hygieniasyistä, koska palutettua tuotetta ei voi myydä uudelleen (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3 ja 4).

 Kiinatorilla on asiakaspalautussopimus Schenkerin noutopistepalvelun kanssa. Tämä mahdollistaa lähetysten palauttamisen lähettäjän laskuun joustavasti ja vaivattomasti. Asiakaspalautus on asiakkaille maksuton.

 Mahdollisista palautuksista on sovittava etukäteen, emme lunasta palautuksia joista ei ole ennalata sovittu asiakaspalvelumme kanssa arto.heinonen@kiinatori.fi